Vybíráme pro vás nejlepší dětské koberce

Tipy na dětské koberce z naší nabídky

Dětské koberce v přehledném článku

Vybrat koberec v dnešní době není vůbec jednoduché. Na internetu najdete nespočet druhů, velikostí a barevných variant koberců, kdy člověk většinou končí u toho, že má v hlavě nějakou představu, jaký koberec by chtěl, ale z procházení řady stránek je tak unavený, že nakonec nekoupí nic nebo nákup opět odloží. V našem článku vám pomůžeme toto úskalí nekonečných nabídek koberců na internetu vyřešit a doporučíme vám koberce, které jsou mezi zákazníky jednoduše nejoblíbenější. Nemusíte už dál nic vymýšlet, udělali jsme to za vás. 

Vybíráme dětský koberec

Z našich dostupných informací víme, že děti mají nejraději koberce se vzory, které udělají dětský pokojíček útulným místem k trávení volného času. Oblíbené jsou koberce s hvězdičkami, srdíčky, puntíky a dalšími jednoduchými symboly. Jednobarevné koberce se do dětských pokojíčku hodí také, ale pokud by si dítě mohlo vybrat, vždy by sáhlo po nějakém koberci se vzorem nebo třeba po koberci s oblíbenou postavičkou z filmu nebo pohádky.

Velmi oblíbeným kobercem mezi dětmi je například tento s hvězdičkami a srdíčky. Má příjemnou béžovou barvu, která skvěle doladí pokojík, kde má dítě dřevěnou postel v přírodním provedení. Tato barevná kombinace je skutečně moc hezká.

detsky-koberec-fiesta-gazu-1

Dětský koberec FIESTA - béžový - hvězdičky 5

 

 Výše uvedený koberec je univerzální pro holčičku i chlapečka. Pro malé dámy je možnost koupit také podobný koberec v růžovém provedení.

detsky-koberec-kiddie-gazu

Dětský koberec KIDDIE - růžovo-bílý - srdíčka 1

Variantu stejného koberce pro chlapečka v modré barvě naleznete tady: Dětský koberec FIESTA - modrý - hvězdičky 6

Nesmíme zapomenout také na koberce se silničkami, které se stále těší velké oblibě. Koberec s uličkami řeší hned několik věcí najednou. Dětský pokojíček se díky němu stane skutečnou dětskou hernou. Každý z nás si dokáže představit, jak si dítě jezdí autíčkem po silničkách koberce a u toho si vesele dělá "brm, brm". Který jiný koberec dokáže vyvolat u dítěte takové emoce? Moc takových koberců nejspíše není, proto ani koberce tohoto typu nesmí v naší nabídce chybět.

detske-koberce-se-silnickami-gazu-1

Dětské hrací koberce s cestičkami

Jak jsme psali výše, oblíbené jsou také koberce s postavičkami a také se zvířátky. Malé děti mají rády, když si v nějaké postavičce nebo zvířátku najdou svého parťáka. O to větší radost mají z toho, pokud se na něj můžou neustále dívat ve svém pokojíčku. V naší nabídce tak nemůžou chybět také koberce s postavičkami. Co třeba koberce s kočičkami?

detske-koberce-s-kocickami-2

Dětský koberec KIDS - růžový - kočička 1

 

Dalším velmi oblíbeným vzorem mezi dětmi jsou hvězdičky. Koberce s hvězdičkovým vzorem jsou velmi symbolické, protože nám připomínají noční hvězdnou oblohu, která by se dala obdivovat donekonečna. Dopřejte svému dítěti kus krásné noční oblohy také v jeho dětském pokojíčku. Všechny koberce s hvězdičkami v naší nabídce naleznete tady: Koberce s hvězdičkami

detsky-koberec-s-hvezdickami-star-1

Kusový koberec BALI - světle šedý - hvězdičky 1

Děti milují zvířátka, jak už jsme zmínili výše. Rády se s nimi mazlí a hladí je po hebké srsti. Plyšové koberce jsou v tomto případě ideálním řešením, pokud milují i vaše děti zvířátka. Díky dlouhému vlasu skutečně působí, jako byste hladili zvířátko. Níže si dovolujeme použít fotografii od naší zákaznice, která vylepšila dětský pokojíček fialovým plyšovým kobercem - děti jsou nadšené. Nechte se inspirovat.

gazu-plysovy-koberec-levandulovy-fialovy-1

Plyšový koberec BEST - LEVANDULOVÝ FIALOVÝ

Tip: Jak vypadají další plyšové koberce u našich zákazníků doma, se můžete podívat v našem blogovém článku: Inspirujte se! Reálné fotky plyšových koberců u zákazníků

Poslední dobou je také velká poptávka po kulatých dětských kobercích, které své místo najdou třeba vedle postele, kam může dítě došlápnout po probuzení. Často se také umisťují kulaté koberce pod kolečkové křeslo k počítači. Díky tomu také zamezíte tomu, aby kolečka zbytečně škrtala po podlaze, koberec hrany koleček skvěle utlumí.

kulaty-detsky-koberec-fotbalovy-mic-2

Dětský kulatý koberec FUN - fotbalový míč 1

Další dětské kulaté koberce, třeba se zvířátky, naleznete po kliknutí na tento odkaz: Kulaté koberce 

Věříme, že vám tento článek pomohl při rozhodování, jaký koberec dítěti koupit. Můžete se spolehnout na to, že jsme pro vás vybrali pouze ty nejoblíbenější dětské koberce. Celou naši nabídku si můžete prohlédnout tady: Dětské koberce

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku. Brzy na našem blogu naleznete také tipy na moderní kusové koberce.

Tým GAZU.cz