Originální produktová videa

Raději jedno video než 5 fotek

Přesně toto si uvědomujeme, a proto vznikl tento článek, nebo spíše video galerie, kam budeme postupně přidávat krátká videa oblíbených produktů, které můžete na GAZU.cz nakoupit. Video produktu můžeme natočit také na vaše přání a poté jej sem umístit. Stačí napsat na info@gazu.cz a my vám video natočíme, ať máte nejlepší představu o tom, co kupujete. Pojďme se tedy společně podívat na zboží z naší nabídky trochu z jiného pohledu.

Zavinovačka pro miminko MUMI bílá se zlatými kapičkami

Jako první si představíme velmi oblíbenou bílou zavinovačku s oušky a zlatými kapičkami, která je výjimečná svojí kvalitou a také designem, který jinde nenajdete. Zavinovačka je vyrobena z prémiové mušelínové bavlny, má rozměry 75x75 cm (+/- 2cm) a zdravotně je zcela nezávadná. Využití najde jako běžná zavinovačka, ale také jako hrací podložka. Doporučujeme prát v rukách nebo pračce na nízké otáčky. Důležité je také zavinovačku nesušit v sušičce. Skvělými designovými prvky jsou medvídková ouška, která dělají zavinovačku ještě roztomilejší a také zlaté kapičky, které navozují luxusní třpytivý vzhled. Kapičky drží na podkladu pevně a neopadávají. Podívejte se na následující video. Co na ni říkáte? Na kartu zavinovačky se můžete prokliknout tady: Zavinovačka pro miminko MUMI bílá se zlatými kapičkami Pokud vás zajímají další zavinovačky, můžete přejít do této kategorie plné krásných zavinovaček: Zavinovačky pro miminko 

Dětské křesílko s oušky PREMIUM - šedé

Dalším skvělým doplňkem pro menší dítě je dozajista molitanové křesílko. A pokud má křesílko ouška, je to vůbec ta nejlepší varianta, jakou můžete zakoupit. Křesílka PREMIUM z naší nabídky jsou skutečně prvotřídní kvality. Jsou pevná, mají snímatelný potah, který můžete vyprat. Křesílko nemá tendenci se prosedat, je lehké a především dělá nekonečnou radost dítěti, které bude křesílko pořád s nadšením používat, uvidíte sami. Výška křesílka je 43 cm, rozměr základny 35x52 cm, rozměr sedátka 32x27 cm. Následující video zachycuje křesílko PREMIUM v šedé barvě, nicméně popsané parametry odpovídají všem křesílkům z kolekce PREMIUM. Na celou kolekci se můžete podívat tady: Kolekce křesílek PREMIUM s oušky. Konkrétní křesílko z videa zase najdete tady: Dětské křesílko s oušky PREMIUM - šedé

Prvotřídní copové mantinely do postýlky

V naší široké nabídce dětských doplňků nemůže chybět také mantinel do postýlky, který zažívá v poslední době doslova boom. Tento skvělý doplněk je nedílnou součástí dětské postýlky, využít lze však také jako dekoraci do postele pro jakékoliv dítě. V případě miminek mantinel v postýlce tvoří ochrannou bariérku, díky které se miminko v postýlce cítí v bezpečí, zároveň mu také každou chvíli nevypadne dudlík nebo hračka na zem. Naše nabídka těchto copánků je skutečně široká. Díky mnoha rozměrům a barvám sladíte dětskou postýlku jednoduše s ostatními doplňky v pokojíčku.

Aktuálně máme v nabídce mantinely od více dodavatelů. Jedním z nich je ověřený a spolehlivý výrobce KMS, jehož výrobky se vyznačují skvělou kvalitou za výhodnou cenu. Mantinely jsou typické příjemným materiálem na dotek, svojí velikostí, kdy výška mantinely dosahuje 21 cm a také měkoučkou výplní. Použité materiály jsou bavlna nebo také i minky bavlna, výplň antialergická vlákna. Rozměry od 180 do 420 cm. A těch barevných kombinací, těch teda je. Vybere si opravdu každý.

Na následujícím videu můžete vidět Mantinel do postýlky - světle šedý-bílý - vzor 18. Celou nabídku mantinelů od tohoto výrobce naleznete tady: Všechny mantinely od výrobce KMS. Naším tipem je také skvělý mantinel v čistě bílém provedení, podívejte se také něj: Mantinel do postýlky - bílý - vzor 29. Kdo má rád spíše zvířátkové vzory, perfektní volbou je také mantinel s medvídky v kombinaci hnědé a bílé barvy.

Na dalším videu můžete vidět mantinel s medvídky v setu se zavinovačkou pro miminko také se vzorem medvídků.

Doslova prémiové mantinely máme v nabídce také díky výrobci WeLove, jehož produkty se pyšní naprosto precizním zpracováním a úžasnými barevnými kombinacemi, které vás jednoduše dostanou, tak jako nás. 

Na videu můžete vidět mantinely WeLove s délkou 180 cm. Tato délka je také mezi zákazníky, hned po délce 360 cm, ta nejoblíbenější. První v pořadí je skvělý cop v béžovém provedení, následuje světle modrá varianta pro chlapečky, dále hořčicový, oblíbený hnědý a pro holčičky světle růžový.

Béžová varianta je blíže vidět na následujícím videu.

Celou nabídku těchto luxusních copánků do postýlky, které nabízíme v délce 120 až 400 cm, s výškou až 21 cm podle varianty, najdete v této kategorii: Mantinely do postýlky WeLove - copy

Interiérové dětské houpačky s třásněmi a oušky

V našem video přehledu nesmí chybět také houpačky pro miminka, které se těší velké oblibě. Prvotřídní zpracování pouze z nejlepších materiálů. Sametová látka v kombinaci s bukovým dřevem je zárukou spokojenosti snad každého rodiče a především dítěte, které se bude chtít samou radostí pořád houpat. Tyto dětské houpačky disponují tříbodovým bezpečnostním pásem pro co největší bezpečnost při houpání. Houpačku můžete připevnit v interiéru díky hákům s hmoždinkami z naší nabídky, uplatnění však najde houpačka také na jarní nebo letní zahradě. Podívejte se na celou naši nabídku těchto skvělých dětských houpaček. Vybírat můžete z mnoha barev. Na videu můžete vidět oblíbenou houpačku LULU v tmavě růžovém provedení pro holčičky. V nabídce najdete také modrou variantu pro chlapečka nebo neutrální šedou i béžovou barvu.

Celou nabídku těchto krásných houpaček najdete tady: Houpačky pro děti

Zábavná dětská hnízdečka v setech

Naši nabídku hnízdeček pro miminka neustále rozšiřujeme o další kousky. Od samotného začátku fungování však máme v nabídce hnízdečka v setu 5v1, které dělají jenom radost. Hnízdečka, která můžete vidět na videu, jsou typická svými hezkými vzory. Co třeba hnízdečko se zvířátky nebo lapači snů? Určitě nesmíme zapomenout ani na vzory s autíčkem, myškou Minnie a roztomilými ježečky v béžovém provedení. Skvělou volbou je také hnízdečko Afrika v mátové barvě, po kterém se vždy na skladě doslova zapráší. V čem jsou tato hnízdečka skvělá v praxi? Obsahují v setu několik praktických doplňků, které každý rodič uvítá. Mezi ně patří například podložka do hnízdečka, peřinka a polštářky, a to ve stejných barvách jako samotné hnízdečko. Projděte si naši nabídku těchto krásných kokonů pro miminka. 

Další video, kde pěkně můžete jednotlivé doplňky hnízdečkového setu:

Set hnízdečka, mantinelu a zavinovačky

Máme rádi, pokud můžeme nabídnout zákazníkovi zboží v celém setu. Na následujícím videu můžete vidět tři doplňky, které k sobě krásně ladí. Hnízdečko, mantinel a zavinovačku. Líbí se vám? My jsme z tohoto setu nadšení, patří k našim nejoblíbenějším. 

Našlapujte pohodlně, chlupaté koberce jsou IN

Chlupaté koberce již určitě z naší nabídky znáte, pokud ne, čtěte dál. Abychom se stále drželi tématu kolem dětských doplňků, nemá cenu rozebírat, některé barevné varianty, které se hodí spíše do obývacích pokojů nebo ložnice. Nejoblíbenější barevnou variantou plyšového koberce do dětského pokoje je dozajista hravá zelená, jemná světle růžová a fialová levandulová varianta. Podívejte se na následující video a zkuste si představit, která barva by se do dětského pokoje hodila nejlépe. Koberce nabízíme v rozměrech od 80x150 do 200x300 cm. Celou nabídku plyšových koberců najdete po prokliknutí do této kategorie: Plyšové koberce

Úžasné zavinovačky GAZU s oblíbenými vzory

Poslední horkou novinkou na našem e-shopu jsou krásné zavinovačky GAZU. Proč zrovna s názvem GAZU? Jedná se o naši originální tvorbu, kterou nikde jinde nenajdete. Zavinovačky jsme si nechali ušít podle našich představ a především jsme nakombinovali barevné vzory tak, jak se našim zákazníkům líbí nejvíce. S obdobnými vzory se můžete setkat například u mantinelů do postýlky značky KMS. Tyto zavinovačky pro holčičku nebo chlapečka jsou vyrobeny z prémiové bavlny a minky plyše. Výplň tvoří antialergická silikonová vlákna, která miminko bude udržovat v teple. Rozměry 75x75 cm. Celou kolekci těchto senzačních zavinovaček najdete na tomto odkaze: Zavinovačky pro miminka GAZU

Zavinovačka GAZU s medvídkovým vzorem

Tato krásná zavinovačky patří do kolekce GAZU, kterou jsme si popsali výše. 

Skvělá velká hnízdečka značky Royal Child a bambusová osuška

V naší nabídce naleznete také krásná hnízdečka pro miminka s krajkou po obvodu. Takový designový prvek je skutečně originální. Zpracování hnízdeček je doslova prvotřídní. Na videu dále můžete vidět také oblíbenou bambusovou osušku. Tyto osušky jsou v poslední době velmi vyhledávaným zbožím díky svým vlastnostem, které mají. Bambusové osušky v zimě udržují miminko v teple a v létě zase dětskou pokožku perfektně odvětrávají. V nabídce máme bambusových osušek hned několik, podívejte se. Video obsahuje osušku populární značky MuminkyBambusová osuška pro miminko 100x75 cm - šedá. Medvídkové polštářky máme k dispozici zatím pouze na vyžádání na e-mailu.

To je prozatím všechno. Další krátká videa již chystáme a budeme je sem postupně doplňovat. Inspiraci můžete čerpat také z našich jiných článků na blogu nebo třeba v kategorii, kde jsme pro vás vybrali pouze ty nejoblíbenější dětské doplňky. Budeme se těšit na další kontakt s vámi.

Hezký zbytek dne :) 

 

EMMA_FINAL

KOLEKCE_ATLAS_FINAL

TAP_FINAL

DELHI_FINAL