Tipy na výhodné chlupaté koberce a předložky

Zútulněte váš domov

Krásné plyšové koberce, koberečky a předložky na jednom místě

V následujícím článku si představíme chlupaté doplňky, kterými jednoduše vylepšíte a především zútulníte vaši domácnost. Díky mnoha barvám a velikostem nebude problém si vybrat přesně takový kobereček, který hledáte.

Začneme plyšovými koberci, které patří již řadu let mezi bestsellery mezi doplňky do domácnosti. Často se můžete setkat také s označením "plyšák", které je pro koberec příznačné kvůli na dotek velmi hebkému vlasu. Jemný a příjemný vlas je doménou koberců tohoto typu – dosahuje délky až 3,5 cm. Zajímavostí je, že koberec může mít načechraný vzhled, pokud přejedete rukou proti srsti koberce nebo uhlazený vzhled, pokud uhladíte chlupy koberce po směru srsti – záleží na vás, jaký vzhled koberce si zvolíte.

Plyšové koberce nabízíme v následujících rozměrech:

  • 80x150 cm
  • 120x170 cm
  • 140x200 cm
  • 160x230 cm
  • 200x300 cm

Kategorii s plyšovými koberci naleznete zde: Plyšové koberce na GAZU.cz 

Následuje galerie, kde si můžete plyšové koberce z naší nabídky prohlédnout. Čtěte dále pro více informací o plyšových kobercích.

Koberce se vyrábí z umělých vláken a tím pádem mají antialergické vlastnosti. Ze spodní strany naleznete gumové protiskluzové body, které brání podkluzu koberce při naběhnutí. Hmotnost koberců je 650 g/m2, což koberce řadí mezi lehčí koberce.

Co se týká péče o plyšový koberec, zdůrazňujeme, že pro zachování vlastností koberce po co nejdelší dobu by se neměl prát v pračce a vyklepávat velkou silou. Díky odezvě našich zákazníků víme, že koberce praní v pračce na nízkou teplotu snesou i přes to, že tento způsob čistění není oficiálně doporučen. Dbejte však na to, aby byl koberec prán na nízké otáčky, při teplotě maximálně 40° C, a to pouze ve výjimečných případech. Pro odstranění drobků z koberce vyklepávejte koberce rukou nebo koberec vyluxujte s co nejnižším savým výkonem v místě, kde se nečistota nachází. Nepoužívejte rotační kartáče ani robotické vysavače, které by se mohly do chlupů koberce zaplést. Podrobný článek, kde se věnujeme péči o plyšové koberce, naleznete na našem webu zde: Jak se starat o plyšové koberce 

Koberce se náramně hodí do dětských pokojíčků, kde v pestřejších barvách dokáží dítěti udělat velkou radost. Hodí se také do obývacích pokojů pod konferenční stolek nebo také do ložnice vedle postele, abyste po probuzení došlápli na hebký povrch a ne na studenou zem. Zákaznici nám zasílají fotografie, kam umístili plyšový koberec, který u nás zakoupili, nechte se inspirovat v našem článku: Inspirujte se! Reálné fotky plyšových koberců u zákazníků

Zaujaly vás jednobarevné plyšové koberce? Celou naši nabídku si můžete projít zde: Plyšové koberce na GAZU.cz

Teprve nedávno byly na trh zařazeny také dvoubarevné koberce, které interně nazýváme "batikované", jelikož souhra barev na koberci batiku skutečně připomíná. Vlastnosti těchto koberců jsou totožné jako u jednobarevných plyšových koberců, které jsme si představili výše. 

Všechny koberce z této kolekce naleznete na tomto odkaze: Batikované plyšové koberce 

Prohlédněte si následující galerii.

Který se vám líbí nejvíce?

V naší nabídce nechybí ani kulaté koberce, které se náramně hodí pod stolek nebo třeba do koupelny. Případně můžete kulatý koberec sladit do ideálního barevného setu s obdélníkovým kobercem. Prohlédněte si další galerii koberců, které máme skladem. Všechny kulaté plyšové koberce naleznete v naší nabídce tady: Kulaté plyšové koberce na GAZU.cz

 

Dále si představíme chlupaté koberečky a předložky do koupelny, které nabízíme také v setech k toaletě. Typ a délka chlupů jsou stejné jako mají plyšové koberce, které jsme popisovali výše, jejich podklad je však uzpůsoben k použití v koupelně, který skvěle izoluje vodu, tím pádem nedojde k nasáknutí vody do zbytku koberce. 

Plyšové předložky do koupelny nabízíme v následujících rozměrech:

  • 50x80 cm
  • 60x100 cm

Prohlédněte si následující galerii a vyberte si takovou předložku, která se do vaší koupelny bude hodit nejvíce. 

Zakoupit předložku do koupelny můžete v této kategorii, kde se nachází také sety předložek: Koupelnové předložky

Všechny plyšové koberce a předložky naleznete v naší nabídce na těchto odkazech: Plyšové koberce a Koupelnové předložky

Věříme, že pro vás byl článek inspirující a pomohl vám se zorientovat v nabídce plyšových koberců na internetu. Budeme se těšit na vaši objednávku. Objednávky expedujeme do druhého pracovního dne, váš chlupatý doplněk tak můžete mít brzy doma.

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku.

Tým GAZU.cz

 

Nepřehlédněte tyto kategorie: 

Mantinely do postýlky   Křesílka pro děti     Hrazdičky pro miminka    Houpačky pro děti

Zavinovačky pro miminka   Plyšové koberce     Hnízdečka pro miminka    Osušky pro miminko