Tipy na nejlepší věci pro miminka

Stylová a praktická výbava pro miminko

Nechte se inspirovat!

Milí rodiče, vážení zákazníci, níže jsme pro vás připravili seznam stylových doplňků pro miminka a malé děti. V tomto článku vám doporučíme takové produkty, které jsou mezi zákazníky ověřeny a těší se velké oblibě. Sami jsme se nechali inspirovat příspěvky ze sociálních sítí a ty nejoblíbenější produkty přinášíme také vám.

Pojďme na to! 

1) Zavinovačky pro miminka

Pro nejmenší miminka doporučujeme ručně šité zavinovačky, které mají skvělé vlastnosti. Mezi klíčové vlastnosti patří například skvělý odvod tepla a naopak zadržování tepla v chladnějších měsících. Moc hezké jsou jednobarevné zavinovačky v příjemných barvách, ale také ty se vzorem nějakého zvířátka – třeba s pandou. Co si o nich myslíte? Názor můžete napsat dole do komentáře.

zavinovacka-zelena-gazu-pro-miminka

Přejít na produkt: Zavinovačka pro miminko MUMI zelená se zlatými hvězdičkami

zavinovacka-bila-gazu-pro-miminka

Přejít na produkt: Zavinovačka pro miminko MUMI bílá se zlatými kapičkami

zavinovacka-bila-jezecci-pro-miminka

Zavinovačka pro miminko MUMI – vzor ježečci, karamelová

Velké oblibě se těší také zavinovačky do autosedačky. Ty z naší nabídky jsou uzpůsobené na 3 bodové upínání v autosedačce nebo vozítku.

zavinovacka-bezova-pandy-pro-miminka

Zavinovačka do dětské autosedačky - šedá - pandy

Další hezké zavinovačky naleznete v naší nabídce na tomto odkaze: Zavinovačky pro miminka

2) Hnízdečka (kokony) pro miminka

Hnízdečko pro miminko je skvělé hned z několika důvodů. Udržuje miminko v teple. Udržuje miminko v bezpečí. Díky modernímu designu se bude vyjímat ve vašem interiéru. První příčky oblíbenosti obsazují jednobarevná hnízdečka, nicméně ta se vzorem zvířátka nebo květin nezůstávají pozadu. Vybrali jsme pro vás ta nejoblíbenější.

hnizdecko-pro-miminko-ruzove

Hnízdečko pro miminka BEST 5v1 - růžové - vzor květiny s lístky

 hnizdecko-pro-miminko-bezove-premium

Hnízdečko pro miminko ROYAL - krémové

hnizdecko-pro-miminko-sede-premium

Hnízdečko pro miminko ROYAL - šedé 1

Proč pořídit hnízdečko pro miminko?

Hnízdečko poskytne miminku pocit klidu a pohodlí při ležení nebo spánku. Díky vyvýšeným měkkým mantinelům bude děťátko v bezpečí a nemusíte se bát, že by vám z něj spadlo. Miminko si tak může pohodlně hrát se svou oblíbenou hračkou, kterou bude mít vždy u sebe. 

Jak vybrat hnízdečko pro miminko?

Hnízdečko vybírejte podle velikosti a stáří miminka. Hnízdečka se vyrábí v různých velikostech, proto dbejte na to správné, kde bude mít dostatek místa k pohybu. Pro kojence do 6 měsíců jsou vyhovující hnízdečka s vnitřním rozměrem 70x30 cm. Pro miminka v rozmezí 6-12 měsíců je ideální hnízdečko s vnitřním rozměrem 80x45 cm. 

TIP: Hnízdečko pro miminko MAXI - růžové (vhodné pro kojence do 6 měsíců), Hnízdečko pro miminko ROYAL s krajkou - šedé 1 (vhodné pro miminka v rozmezí 6-12 měsíců)

Jaké jsou výhody hnízdečka pro miminko?

Velkou výhodou hnízdečka je pohodlí a dostatek prostoru pro miminko. Hnízdečko je vyrobeno tak, aby miminko nespadlo a cítilo se příjemně během spánku nebo hraní si se svou hračkou. Jedná se o lehký a moderní doplněk, který můžete jednoduše přenést z místa na místo tam, kde budete chtít mít miminko na očích.

Je pratelné hnízdečko pro miminko?

Hnízdečko pro miminko je pratelné v pračce na šetrný program maximálně na 40° při 800 otáčkách/min. Nesušte hnízdečko v sušičce. Nepoužívejte žehličku, bělidlo ani aviváž. Hnízdečko můžete prát v rukách. 

2114_hnizdecko-s-krajkou-bezove-1

 

3) Hrazdičky pro miminko

Skutečným bestsellerem v poslední době jsou dřevěné hrazdičky pro děti se závěsnými hračkami. Hrazdičky z naší nabídky mají velmi kvalitní a pevné provedení. K hrazdičkám si můžete dokoupit také podložku ve tvaru listu a celý set tak bude vypadat tak, jak vidíte na obrázku níže. Hrazdičky nabízíme v 5 barevných provedeních (černá, bílá, šedá, modrá, růžová).

hrazdicka-pro-miminko-bila
hrazdicka-pro-miminko-bila-1

hrazdicka-pro-miminko-bila-2

Dřevěná hrazdička pro miminko MUMI - růžová

4) Křesílka pro děti

Kdo už dítěti křesílko koupil, tak všude říká, že to byla jedna z nejlepších koupí po narození děťátka. Dětské křesílko dokáže dítě zabavit a zároveň bude mít dítě své soukromé místečko, které bude patřit vždy jenom jemu, tedy pokud nemá třeba sourozence, ale i pro tyto případy máme řešení, a to v podobě dětských pohovek. Podívejte se.

detske-kresilko-royal-ruzove

Dětské křesílko s oušky a kapsičkami ROYAL - růžové

 detske-kresilko-royal-bezove

Dětská pohovka ROYAL - béžová

detske-kresilko-mumi-sede

Dětské křesílko s oušky PREMIUM - šedé

Další křesílka v různých barvách z naší nabídky naleznete tady: Dětská křesílka

5) Dětské suché bazénky

Děti milují barvičky. Teď si představte, jakou radost bude dítě mít, pokud se bude moci ponořit do bazénku plného barevných kuliček. V naší nabídce máme opravdu velmi kvalitně zpracované suché bazénky s pevnými stěnami. Sladit je můžete jednoduše také k dalším produktům z naší nabídky. Prohlédněte si je.

 destky-suchy-bazenek-s-kulickami-bezovy

Dětský suchý bazének - béžový - bez kuliček

K bazénku můžete také dokoupit kulatou podložku ve stejném stylu, tu naleznete na tomto odkaze: Dětská kulatá hrací podložka s oušky - béžová

podlozka-ruzova-kulata-s-ousky

Další hrací podložky pro děti si můžete prohlédnout tady: Hrací podložky pro děti

Teď už zase zpátky k bazénkům.

destky-suchy-bazenek-s-kulickami-ruzovy

Dětský suchý bazének - růžový - bez kuliček

Kuličky k bazénkům v mnoha barvách můžete naleznout ve stejné kategorii jako suché bazénky: Suché bazénky a míčky

6) Ručníky a osušky pro miminko

Skvělým doplňkem po koupeli miminka je stylový ručník s oušky. Doporučujeme také dokoupit bambusovou osušku, která se těší obrovské popularitě v poslední době. Její klíčová vlastnost je vynikající tepelná výměna. V zimě hřeje, v létě chladí. Prozkoumejte naše osušky.

osuska-s-ousky-horcicova

Dětská osuška s oušky a kapucí MUMI - hořčicová

bambusova-osuska-ruzova

Bambusová osuška pro miminko 100x75 cm - růžová

Další skvělé osušky naleznete v naší nabídce zde: Ručníky a osušky

7) Kousátka pro miminko

Kousátko se hodí dítěti v době, kdy se mu začínají prořezávat první zoubky. Kousání ho uklidňuje a zároveň mu masíruje dásně. 

kousatko-pro-miminko-gazu

Dřevěné kousátko pro miminko MUMI - modré

Pokud vás na obrázku výše zaujal také medvídkový polštářek, mrkněte do nabídky dětských peřinek na tomto odkaze: Peřinky pro miminka

8) Dětské teepee

Zejména v teplejších měsících naleznou teepee své využití na maximum. Stan se dá umístit třeba na balkón nebo zahradu. Dítě bude nadšené, že má svoje soukromí, zároveň si v teepee může hrát se svými dalšími kamarády.

teepee-glamour-ruzovy

Dětský stan TEEPEE GLAMOUR - růžový

Další teepee stany v naší nabídce naleznete tady: Teepee pro děti

9) Koberce do dětských pokojíčků

Dětským kobercům jsme věnovali samostatný článek, který si můžete přečíst tady: Vybíráme pro vás nejlepší dětské koberce

Malé děti mají rády, když si v nějaké postavičce nebo zvířátku najdou svého parťáka. O to větší radost mají z toho, pokud se na něj můžou neustále dívat ve svém pokojíčku. V naší nabídce tak nemůžou chybět také koberce s postavičkami. Co třeba koberce s kočičkami?

detske-koberce-s-kocickami-2

Dětský koberec KIDS - růžový - kočička 1

10) Mantinely do postýlky pletené do copu

Copánkové mantinely můžete využít jak do postýlky pro bezpečný spánek, tak na podlahu jako místečko na hraní. Bezpečnost, hravý vzhled, příjemný materiál a mnohem víc! Dopřejte vašemu dítěti jen to nejlepší.

Doporučený článek z našeho blogu: Mantinely do postýlky - vybírejte z nejhezčích na trhu

Prohlédněte si naši kompletní nabídku mantinelů na tomto odkaze: Plyšové mantinely pletené do copu


mantinel-zavinovacka-podlozka-gazu

Mantinel do postýlky - modrý-bílý - vzor 6

Pokud vás zaujala kombinace mantinelu s bílou zavinovačkou a šedou podložkou ve tvaru listu, neváhejte si prohlédnout všechny vzory a barevné provedení zmíněných produktů ze setu, které naleznete tady: Hnízdečka a zavinovačky pro miminko, Hrací podložky pro děti

11) Dřevěné houpačky do bytu nebo na zahradu

Moderní doplněk do interiéru nebo na zahradu při slunných dnech. Díky houpačce zažijete s miminkem spoustu zábavy a radosti. Děťátko budete mít vždy na očích. Houpačky jsou vybaveny bezpečnostními prvky, díky kterým miminko nevypadne. Udělejte miminku i sobě radost krásnou dřevěnou houpačkou. 

2405-1_detska-houpacka-lulu-ivory-gazu

 

Jsme si jistí, že vám naše tipy ve výběru pomohly. Náš výběr je ověřená sázka na jistotu. 

Pokud byste si chtěli přečíst naše další články, otevřete si náš blog a nechte se znovu inspirovat. 

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku a těšíme se na vaši objednávku.

Tým GAZU.cz :)

Nepřehlédněte tyto kategorie: 

Mantinely do postýlky   Křesílka pro děti     Hrazdičky pro miminka    Houpačky pro děti

Zavinovačky pro miminka   Plyšové koberce     Hnízdečka pro miminka    Osušky pro miminko