Chlupaté koberce v hlavní roli

Plyšové koberce BEST a HOME před objektivem profesionála

Nedávno nás napadlo zase trochu oživit kategorii plyšových koberců, které se neustále těší velké oblibě. Některé fotky už pro vás mohly být okoukané, často jste se s nimi setkávali nejen na našem webu, ale také různě na internetu. Rozhodli jsme se to změnit a přinést vám na tyto chlupaté doplňky nový pohled, který může zase o kousek zlepšit vaši představivost při navrhování interiéru nebo pomoct při rozhodování, která barva koberce by se hodila do vaší domácnosti nejvíce.

Oslovili jsme profesionálního fotografa Jakuba Viktoru z nedalekého Uherského Brodu, který pro nás odvedl kvalitní práci, kterou oceníte především vy. :)

Pojďte se s námi podívat na novou fotogalerii krásných plyšových koberců!

Pokud se vám nějaký koberec zalíbí, můžete kliknout na fotografii a zobrazit si tak detail konkrétní varianty. 

jak-pecovat-p-plysovy-koberec

chlupaty-koberec-best-hnedy

chlupaty-koberec-bezovy-best-gazu

Plyšové koberce jsou výjimečné svou hebkostí, kterou díky jemným umělým vláknům mají. Délka vlasu dosahuje délky zhruba 3 cm s hustotou 650 g/m2. 

chlupaty-koberec-bily-best-ivory

chlupaty-koberec-matovy-best

Na obrázcích můžete vidět oblíbený rozměr 80x150 cm. Podle zpětné vazby od zákazníků víme, že koberce v tomto rozměru jsou často umisťovány pod konferenční stolek nebo třeba vedle postele, kdy není nic příjemnějšího, než ráno došlápnout do měkkého a teplého místečka.

chlupaty-koberec-oranzovy-gazu

chlupaty-koberec-svetle-ruzovy-best

jak-vycistit-koberec-s-dlouhym-vlasem

Často se ptáte, jak koberec s dlouhým vlasem vyčistit, pokud se ušpiní. Hodně záleží na tom, jak moc je koberec ušpiněn. V první řadě se pokuste znečistění odstranit "nasucho", tedy koberec zlehka vyprášit nebo se pokuste špínu vyčesat jemným kartáčkem. Pokud je znečištění větší, v daném místě navlhčenou houbičkou jemně třete, dokud znečistění nezmizí. V případě velkého znečištění někteří zákazníci koberec perou v pračce na nízkou teplotu. To však nedoporučujeme, protože koberec může po více praních ztratit svoji hebkost. Vždy se snažte koberec pravidelně luxovat a umisťovat jej tam, kde vážnější znečistění nehrozí. Plyšové koberce potřebují velkou péči, kterou vám oplácí svým krásným vzhledem. Více o tom, jak se starat o chlupatý koberec, naleznete v tomto blogovém článku: Jak pečovat o plyšové koberce

chlupaty-koberec-svetle-sedy-dlouhy-vlas

plysovy-koberec-best-cerny

Pokud vás zajímají fotografie od zákazníků, můžete navštívit také tento článek: Inspirujte se! Reálné fotky plyšových koberců u zákazníků

plysovy-koberec-best-fialovy

plysovy-koberec-best-sedy

Podělit o názor se můžete také na našem Facebooku, kde máme u příspěvku s plyšáky již přes 2600 reakcí, 480 komentářů a 640 sdílení. Přidejte i svoji reakci, váš názor nás zajímá! 

plysovy-koberec-best-tmave-ruzovy

plysovy-koberec-best-tyrkysovy

plysovy-koberec-best-zeleny

Která barva se vám líbí nejvíce? Pod blogovým příspěvkem můžete svůj názor napsat.

plysovy-koberec-kremovy

plysovy-koberec-bezovy

plysovy-koberec-cerveny

Tato červená varianta je jako jediná nafocena v rozměru 120x170 cm. Na ostatních fotografiích jsou zachyceny koberce 80x150 cm. Další dostupné rozměry zjistíte po přejití na kartu koberce, stačí kliknout na obrázek.

chlupaty-koberec-home-bezovy

plysovy-koberec-home-hnedy

Krásné koberce z kolekce HOME. Líbí se vám batikovaný vzor nebo máte raději jednobarevné provedení

plysovy-koberec-home-ruzovy

plysovy-koberec-home-svetle-sedy

Na poslední fotografii jsme umístili šedé dětské křesílko s oušky, které se ke koberci také náramně hodí. 

Věříme, že se vám naše nové fotografie líbí a ulehčí vám rozhodování při vylepšování interiéru. Přečtěte si také naše další blogové články: Blog GAZU.cz

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku, tým GAZU.cz :) 

Nepřehlédněte tyto kategorie: 

Mantinely do postýlky   Křesílka pro děti     Hrazdičky pro miminka    Houpačky pro děti

Zavinovačky pro miminka   Plyšové koberce     Hnízdečka pro miminka    Osušky pro miminko

 

EMMA_FINAL

KOLEKCE_ATLAS_FINAL

TAP_FINAL

DELHI_FINAL