Získali jsme zlatý certifikát Ověřeno zákazníky od Heureky

E-shop GAZU.cz jsme posunuli zase o kus dál

Jsme neskutečně rádi, že jsme v roce 2023 od Heureky získali prestižní ocenění v podobě zlatého certifikátu Ověřeno zákazníky. 

Heureka uděluje zlatý certifikát v těchto případech:

  • Zlaté Ověřeno zákazníky získávají ty e‑shopy, které jsou zapojeny do služby Ověřeno zákazníky, mají skript správně vložen a za období posledních 180 dní získají dostatečný počet respondentů a to v řádu stovek hodnocení.
  • Zároveň pro získání certifikátu potřebuje e‑shop minimálně 97% doporučení za posledních 90 dní. Poté, pokud ve sledovaném období procento doporučení klesne pod 95 %, je e‑shopu certifikát automaticky odebrán.

(zdroj: Heureka.cz)

Chceme vás ujistit, že budeme stále pracovat se 100% nasazením a pokud by bylo možné dosáhnout další mety, poprali bychom se o ni.

Spokojený zákazník je pro nás naprostou prioritou

Pokud vás zajímá, co o nás psali naši zákazníci, můžete se podívat přímo na Heurece nebo třeba na zboží.cz. Nejčastěji nám zákazníci píšou recenze přímo na náš web, můžete se podívat na Hodnocení e-shopu. Všechny recenze patří reálným zákazníkům. S každou dokončenou objednávkou zasíláme automaticky také výzvu k hodnocení. 

Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na vaše další objednávky.

Tým GAZU.cz

Ověřeno zákazníky GAZU.cz - recenze, hodnocení, heureka