Dřevěné houpačky pro děti do bytu nebo na zahradu

Přehledně o dřevěných houpačkách do bytu nebo na zahradu 

V tomto článku se zaměříme na dětské dřevěné houpačky, tak si je pojďme představit!

Houpačka pro děti je velmi oblíbený moderní doplněk. Jedná se o produkt, který můžete využít za nepříznivého počasí doma a při sluníčku na zahradě. Dřevěné houpačky svým moderním vzhledem rozzáří jak domácnost, tak i zahradu a díky svému praktickému využití budete mít miminko na očích po celou dobu. Podpořte tento skvělý doplněk a mějte krásné houpátko i vy. 

zavesna-houpacka-lulu-svetle-seda-zahradni-do-bytu

 

Proč koupit dřevěnou houpačku? 

Díky houpačce poznají děti nový herní svět. Užijí si zábavu při houpání a zároveň si zlepší rovnováhu a motoriku. Houpačka pro děti se stane oblíbenou formou zábavy. Úsměv vašeho miminka při houpání podpoří i vaši psychickou pohodu. Dbejte při výběru na nosnost.

Od jakého věku pořídit dětskou houpačku? 

Dřevěné dětské houpačky jsou vhodné pro miminka od 1 roku.

Jaká je ideální nosnost dětské houpačky?

Zpravidla je ideální nosnost dětské houpačky přibližně do 50 kg. Jedná se o houpačky, které můžete pořídit i větším dětem a zavěsit například na zahradu. Houpačky do interiéru i na zahradu, které se prezentují svým moderním vzhledem, je jejich nosnost přibližně do 30 kg. Pro miminka od 1 roku můžete pořídit houpačku s nosností do 20 kg. Velkou výhodou moderních dřevěných houpaček je především důraz na bezpečnost a na precizní zpracování výrobku, který se bude vyjímat v každém interiéru nebo na zahradě. 

TIP: Houpačky pro děti z naší nabídky jsou vybaveny bezpečnostními prvky. Tříbodový bezpečnostní pás a dřevěná hrazdička na ručky, dodá vašemu miminku pocit bezpečí a vy budete vědět, že vám děťátko z houpačky nevypadne. 

2387-6_detska-houpacka-lulu-svetle-seda-gazu-6

 

Je houpačka bezpečná pro miminko?

Na výrobu dřevěných houpaček je kladen důraz na maximální bezpečnost. Většina houpaček je vybavena ochranou zábranou proti pádu a bodovými pásy pro stabilizaci miminka.

ZAJÍMAVOST: Pro komfortní sezení a maximální požitek z houpání jsou dřevěné houpačky z naší nabídky vybaveny měkkým polštářkem s oušky a sedákem s velmi příjemným potahem ze sametové látky. 

 polstarek-se-sedakem-gazu-houpacky

Polštářek s oušky a sedák je součástí balení houpačky pro děti, kterou naleznete tady: Dětská houpačka LULU – tmavě růžová

Jaké jsou výhody dřevěné houpačky?

Disponují řadou výhod oproti plastovým houpačkám. Ačkoliv jsou plastové houpačky levnější variantou, tak se jedná o produkt s nižším důrazem na bezpečnost a horší kvalitou. U houpaček pro děti ze dřeva je přikládán důraz na maximální bezpečnost, kvalitu, estetiku a vyšší komfort. Většina dřevěných houpaček je vybavena hrazdou ať už na opření ručiček dítěte, tak jako prevence proti pádu.

Jak upevnit dřevěnou houpačku?

Háky s vruty z nerezové oceli jsou ideálním řešením pro upevnění houpačky. Pozinkovaná povrchová úprava háků zaručí dlouhou životnost. Pomocí háků můžete upevnit houpačku do stropu, dřeva nebo do betonu.

Doporučujeme koupit z naší nabídky: Háky s vruty pro upevnění dětské houpačky návod na navrtání háků pro upevnění houpačky naleznete v popise produktu

2405-1_detska-houpacka-lulu-ivory-gazu

Přejít na produkt: Dětská houpačka LULU – bílá ivory

Na co si dát pozor při výběru dřevěné houpačky?

Nejdůležitější faktor pro výběr dřevěné houpačky je bez pochyb nosnost, tedy maximální zatížení. Dbejte také na výběr barvy, která se vašemu miminku bude líbit. Zvýšíte tak spokojenost z pohupování.

NÁŠ TIP: V naší nabídce naleznete krásné produkty, které by v kombinaci s houpačkou vypadaly opravdu dokonale. 

Naše tipy na doplňkové produkty k závěsné houpačce: 

2054_bazenek-gazu-s-kulickami-royal-sedy-1_1

Přejít na produkt: Dětský suchý bazének - šedý - bez kuliček

2099_detske-podlozky-do-pokojiku-ruzovy-1

Přejít na produkt: Dětská kulatá hrací podložka s oušky - růžová

 

Doporučujeme používat závěsnou houpačku pouze pod přímým dohledem dospělé osoby.  

Prohlédněte si naši kompletní nabídku dřevěných houpaček pro děti

Najdete přesně ten, co se vám a vašemu miminku bude líbit. 

Pro další zajímavosti a novinky si můžete přečíst naše obohacující články, otevřete si náš blog a nechte se znovu inspirovat.

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku a těšíme se na vaši objednávku.

Tým GAZU.cz :)

Nepřehlédněte tyto kategorie: 

Mantinely do postýlky   Křesílka pro děti     Hrazdičky pro miminka    Houpačky pro děti

Zavinovačky pro miminka   Plyšové koberce     Hnízdečka pro miminka    Osušky pro miminko